Wat houdt sportmassage in.

Wat is er nu zo mooi aan sportmassage?

Wat houdt sportmassage in.

Wat is er nu zo mooi aan sportmassage?

Sportmassage zorgt voor een sneller herstel en een betere groei van de spieren. De afvalstoffen die vrijkomen tijdens het sporten of gedurende de dag worden in het lichaam opgeslagen. Door sportmassage te geven, worden de afvalstoffen sneller opgenomen in de bloedbaan. Door plassen en zweten raken we deze stoffen weer kwijt. Dit proces wordt versneld door de massage.

Wanneer pas je sportmassage toe?

Het kan voor het sporten, dit is een actieve manier van masseren, hierdoor worden de spieren warm en soepeler. Na het sporten, om te zorgen dat de spieren sneller ontspannen en wordt er rustig gemasseerd. Het kan ook preventief worden ingezet, het lichaam zal sneller herstellen en het voorkomt blessures.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Geplaatst op woensdag 12 december 2018.

Over Massage Praktijk Gewoon Gitte

Dit bericht is geschreven door Massage Praktijk Gewoon Gitte. Het bedrijf valt onder massage uit Heerenveen. Trefwoorden van Massage Praktijk Gewoon Gitte uit Heerenveen : shiatsu behandeling, sportmassage, manuele lymfedrainage, ontspanningsmassage dames, medical taping, bedrijfsstoelmassage, stoelmassage bedrijf, behandeling masseur,.

Lees meer over Massage Praktijk Gewoon Gitte.