verzuimpreventie

vroegtijdige begeleiding voorkomt verzuim

verzuimpreventie

Ziekteverzuim voorkomen is beter

Geachte heer, mevrouw,

Krijgt u wel eens opmerkingen of vragen van medewerkers over hun werk? Bijvoorbeeld hoe ze moeten functioneren, hoe ze moeten voldoen aan de werkdruk of kwaliteitseisen of omgaan met alle ontwikkelingen en veranderingen? Het zijn allemaal signalen die zorgen voor stress, disbalans en klachten bij werknemers en die kunnen leiden tot langdurig ziekteverzuim.

En als een medewerker in verzuim raakt, staat u voor extra problemen. Het werk gaat door, er moet vervanging komen en wellicht een reïntegratietraject. Om over de extra kosten maar te zwijgen…

Voorkomen is beter dan genezen Het goede nieuws is dat u ziekteverzuim kunt voorkomen. Door niet te wachten totdat een werknemer zich ziek meldt, maar door tijdig preventieve begeleiding in te zetten. Ook de overheid verwacht dat werkgevers meer gaan doen aan preventie.

De voordelen van verzuimpreventie Preventieve begeleiding kost een fractie van de kosten van uitval. Nog geen 5%. Bovendien zorgt het voor gemotiveerde medewerkers die plezier hebben in hun werk en open staan voor mogelijkheden. Ze worden veerkrachtiger, krijgen meer zelfvertrouwen en leren zelf hun vaardigheden te vergroten.

Verzuimpreventie door QuiVendo Als professioneel begeleidingskundige met ervaring in uw branche help ik u bij de ondersteuning van medewerkers in het uitvoeren van hun functie. Ik ga op een laagdrempelige manier de verbinding aan met uw medewerker en ben oprecht betrokken bij zijn of haar functioneren. Met supervisie, coaching en interventie worden positieve emoties beïnvloed waardoor de medewerker z’n bewustzijn en blikveld kan verbreden.

Bespaar tijd en geld Investeer in uw medewerkers en gun ze dat inzicht in hun functioneren en werk. U voorkomt er veel persoonlijk leed mee en het maakt u tot een betere werkgever. Het voorkomen van ziekteverzuim scheelt u veel extra tijd en kosten.

Met vriendelijke groet, Jet Lammers

P.S. Vraag meteen het whitepaper aan over verzuimpreventie: tel. 06-23390073

Geplaatst op zondag 9 december 2018.

Over QuiVendo

Dit bericht is geschreven door QuiVendo. Het bedrijf valt onder coaching uit Heerenveen. Trefwoorden van QuiVendo uit Heerenveen : supervisie, coaching, intervisie, verzuimpreventie,.

Lees meer over QuiVendo.