Trainingen Veerkracht bij verlies van gezondheid

Met veerkracht zorg je ervoor dat je er, wat er ook gebeurt, weer bovenop komt. Dat je weer terug veert. Veerkracht is niet iets wat je hebt of niet hebt, maar is iets wat je DOET. In deze training ontdek je manieren vinden die jou helpen je veerkracht te vergroten, die bij jou passen.

Trainingen  Veerkracht bij verlies van gezondheid

De diagnose kanker brengt je in een rouwproces van verlies van gezondheid. Een deel van wat vertrouwd en vanzelfsprekend voor je was, valt weg. Rouw is je aanpassen aan de veranderde situatie. Jouw levensverhaal heeft een nieuwe wending gekregen en je staat voor de taak er betekenis aan te geven. Een worsteling van accepteren en omgaan met de nieuwe situatie. Maar HOE doe je dat? Met veerkracht zorg je ervoor dat je er, wat er ook gebeurt, weer bovenop komt. Dat je weer terug veert. Veerkracht is niet iets wat je hebt of niet hebt, maar is iets wat je DOET. In deze training ontdek je manieren vinden die jou helpen je veerkracht te vergroten, die bij jou passen.

De training bestaat uit vier dagdelen. De eerste twee bijeenkomsten gaan in op rouw en verlies; je krijgt inzicht in wat er gebeurt tijdens rouw en in manieren van omgaan met emoties. Van daaruit kijken we hoe je veerkracht kan opbouwen en kan inzetten in je dagelijks leven.

Samen met anderen ga je hiermee aan de slag. Omdat we met kleine groepjes werken, kunnen we ingaan op jouw persoonlijke leervraag en daarmee maatwerk bieden.

Tussen de bijeenkomsten door werk je aan opdrachten en oefen je met de inzichten die je hebt opgedaan. Ook krijg je tussentijds individuele (online) begeleiding van ons. Aan het eind van het traject heb je stevige handvatten hoe jij je veerkracht kan inzetten.

Dag 1 omgaan met emoties Dag 2 balans draagkracht-draaglast Dag 3 bouwen aan veerkracht Dag 4 zingeving

Coaches: Rian van den Hende en Annie Adema Meer informatie datum en plaats https://www.annieadema.nl/coaching-bij-kanker/aanbod-trainingen-als-je-geraakt-bent-door-kanker/training-veerkracht-bij-verlies-van-gezondheid/

Geplaatst op vrijdag 1 oktober 2021.

Over Annie Adema Coaching

Dit bericht is geschreven door Annie Adema Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Heerenveen. Trefwoorden van Annie Adema Coaching uit Tijnje : NLP Mastercoach, Coach bij kanker, lezingen en trainingen thema's kanker, Reiki behandeling, workshops.

Lees meer over Annie Adema Coaching.