Media of medium?

Volg je externe kennis of durf je al op jezelf te vertrouwen? Het is makkelijker dan je denkt.

Media of medium?

Ik heb gisteren met mijn vader gesproken! Dat lijkt misschien niet bijzonder, behalve als je weet dat hij al 21 jaar “aan de andere kant van de sluier” zit.

Heerlijk was het, om hem zo dicht bij me te voelen.

Dit alles gebeurde op een cursus Mediumschap voor beginners, die ik afgelopen weekend heb gevolgd.

Een hele wereld ging voor me open! Nou ja, een beetje dan. Want dit soort werk, contact opnemen via ‘de ether’ is niet helemaal nieuw voor mij. Sterker nog, zo is mijn werken met energie ruim 10 jaar geleden begonnen. Een cursus of opleiding heb ik echter nooit gedaan. Ik heb er niet eens boeken over gelezen.

Vandaar nu toch maar een cursus. De Academie voor Mediumschap werd me aanbevolen door een bevriend medium. Helaas was de cursus al vol toen ik me aanmeldde.

Maar gelukkig kreeg ik vrijdag middag, de dag voor het begin van de cursus, een mailtje: ‘er is iemand ziek, en die plek is voor jou!’.

Het moest zo zijn.

Gedurende 2 dagen zaten we heerlijk samen, met heel gewone mensen, te oefenen hoe je beter contact kunt maken met jezelf, je omgeving, de mensen om je heen en dus ook de mensen die niet meer om je heen zijn. En of dat nu is omdat ze zijn thuis zijn of omdat ze zijn overleden maakt daarbij niet eens uit.

Ik heb zo veel praktische dingen geleerd over hoe ik nog meer in mezelf kan rusten. Ik heb antwoorden gehad op vragen die mij lastig te beantwoorden leken, en ik heb een enorm liefdevolle ervaring met mijn vader gehad.

En zo mooie mensen ontmoet!

Ik heb zo veel plezier gehad dat ik dat graag wil delen met jullie en wie weet ook informatie doorgeven, die opkomt.

Je bent van harte welkom om mee te doen! https://delindewei.nl/mediumschap/

Geplaatst op dinsdag 16 november 2021.

Over Anke Weber Smit

Dit bericht is geschreven door Anke Weber Smit. Het bedrijf valt onder coaching uit Heerenveen. Trefwoorden van Anke Weber Smit uit Oestgeest : HSP, veerkracht, energetische psychologie, hoog gevoeligheid, stress, angsten, ziekteverzuim.

Lees meer over Anke Weber Smit.