Wrapcenter in WOLVEGA

Wrapcenter | Uw auto wrappen & tinten in Wolvega, Friesland.

Over Wrapcenter

Wrapcenter valt onder de rubriek auto aanpassingen in Heerenveen.

Bij Wrapcenter zijn ze gespecialiseerd op het gebied van wrappen en tinten. U kunt uw auto direct vernieuwen en verfrissen zonder dat u hem opnieuw hoeft te spuiten. Het kan in verschillende kleuren mat, mat metallic, glanzend en textuur. U kunt bij Wrapcenter uw auto al wrappen voor €995 en uw autoruiten blinderen vanaf €90,-.

De verschillende services die Wrapcenter biedt zijn:

Carwrap - Het perfecte middel om uw auto te voorzien van een nieuwe look. Wrapcenter heeft een uitgebreide assortiment carwrap folie met vele kleuren en tinten. Uitgevoerd in mat, metallic of satijn. U krijgt 3 jaar garantie op de folie.

Ramen tinten - Autoglasfolie werkt inkijk werend prettig voor uw privacy en rust. Folie op de autoramen geeft een sportieve uitstraling. Raamfolie is ook bevorderlijk voor de binnenklimaat van uw auto, u heeft geen last meer van de brandende zon en zorgt de uv-bestendige werking van glasfolie voor het tegengaan van verkleuring van uw interieur

Velgen spuiten - Plasti-dip geeft hiermee uw velgen een compleet nieuwe look of een transparante beschermlaag tegen diverse verontreiniging, zout en pekel.

Remklauwen spuiten

Lampen tinten - U kunt de auto eenvoudig extra stijl geven met de speciale tint folie van Wrapcenter. De tint folies zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar onder andere transparant (voor bescherming tegen steenslag) smoke, zwart, geel, rood, oranje, paars, roze en blauw.

Reclame belettering - Het aanbrengen van belettering op voertuigen is één van de specialiteiten van Wrapcenter. U kunt kiezen voor een simpele sticker en/of kleefletters tot een volledige carwrapping van uw wagen, bestelwagen en/of vrachtwagen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of de portfolio bekijken verwijs ik u door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wrapcenter uit de rubriek auto aanpassingen uit Heerenveen is gevestigd aan de Zeeweegbree 15-5 in WOLVEGA. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34378272.

Diensten en producten voor auto aanpassingen

Trefwoorden die horen bij Wrapcenter zijn o.a. :