Verkeersschool Lammert Visser in Heerenveen

Verkeersschool Lammert Visser: Een gedegen en ervaren rijschool.

Over Verkeersschool Lammert Visser

Verkeersschool Lammert Visser valt onder de rubriek rijschool uit Heerenveen.

De drijvende kracht achter Verkeersschool Lammert Visser is de gelijknamige Lammert Visser. Verkeersschool Lammert Visser is een rijschool met ruime ervaring waarbij persoonlijke aandacht voorop staat.

De rijlessen worden gegeven op een manier die het beste bij jouw past. De klant staat voorop en Verkeersschool Lammert Visser biedt kwaliteit, een fijne samenwerking en een leuke sfeer aan. Dit alles bij elkaar is de sleutel tot succes. Tijdens de eerste intake wordt gekeken welk lespakket het beste bij jouw past en hoe je op dat moment met de auto in het verkeer kunt omgaan. Bij Verkeersschool Lammert Visser kun je er voor kiezen losse lessen af te nemen of een pakket.

Ook voor motor rijlessen ben je bij Verkeersschool Lammert Visser helemaal aan het juiste adres. Motorkleding en een helm zijn eventueel aanwezig. Echter houdt er rekening mee dat je zelf halfhoge schoenen of motorlaarzen dient te dragen. Het motorexamen bestaat uit drie examens.

Voor meer informatie over de aangeboden lessen, een overzicht van de prijzen en de contactgegevens neem je een kijkje op de website van Verkeersschool Lammert Visser.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Verkeersschool Lammert Visser uit de rubriek rijschool uit Heerenveen is gevestigd aan de barten 51 in Heerenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53658525.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Verkeersschool Lammert Visser zijn o.a. :