Toran Touch in Heerenveen

Accepteren is loslaten, loslaten is ontvangen…….!

Over Toran Touch

Toran Touch valt onder de rubriek coaching in Heerenveen.

In het leven lopen bepaalde dingen niet altijd zoals u graag zou willen, dan kan het prettig zijn om hierover in gesprek te gaan. Bij Toran Touch bent u helemaal aan het juiste adres voor bewustwording en acceptatie.

Herkent u zich in onderstaande?;

* U worstelt met uw verleden * U op welke manier dan ook moet loslaten en daarbij ondersteuning kan gebruiken * U iemand moet loslaten door overlijden * U een bijzondere vriendschap moet loslaten

Bovengenoemde zijn allemaal voorbeelden van leren accepteren van de situatie. Ik kan u hierin begeleiden door u een stukje te volgen op uw pad en het hebben van gesprekken. Voor veel mensen kan een gesprek namelijk zorgen voor helderheid in de situatie. Hoe gaat u om met bepaalde situaties en hoe kunt u ervoor zorgen dat u de situatie kunt accepteren zoals deze is? Met deze vragen help ik u graag!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Toran Touch uit de rubriek coaching uit Heerenveen is gevestigd aan de It Rum 29 in Heerenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40412406.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Toran Touch zijn o.a. :

Nieuws van Toran Touch in Heerenveen

contact

contact

online contact door te videobellen