Sportstad Heerenveen in Heerenveen

Sportstad Heerenveen uit Heerenveen heeft geen profiel.

Wat doet Sportstad Heerenveen in Heerenveen

Sportstad Heerenveen is een sportvereniging uit Heerenveen. Men is gevestigd aan de Abe Lenstra Boulevard 23 Q. Het telefoonnummer van Sportstad Heerenveen in Heerenveen is 0513-614800.

Is Sportstad Heerenveen in Heerenveen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Heerenveenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Sportstad Heerenveen in Heerenveen valt onder de rubriek sportvereniging. Een sportvereniging uit Heerenveen levert onder andere :

Sportstad Heerenveen, gesitueerd naast het Abe Lenstra Stadion, heeft een grote diversiteit aan sportfaciliteiten zoals, sporthallen, turnhal, zwembad, fitnesscentrum Gymnasion, klimstudio en dojo. Een gezondheidsboulevard met diverse medisch partijen, een lifestylepassage met aanbieders in gezondheidsproducten en een trendy sportcafé complementeren dit indrukwekkende complex. Het Friesland College is een belangrijke onderwijspartij die gevestigd is aan de zuidkant van Sportstad Heerenveen. Sportstad Heerenveen, in alle facetten en voor iederéen, een sportfaciliteit voor lifestyle, gezondheid en ontspanning. Kortom: neem een kijkje op de site en ontdek dat Sportstad meer is dan sport alléén, het is één en al belevenis!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review