Sieta's kapsalon in Heerenveen

Geknipt voor iedereen!

Over Sieta's kapsalon

Sieta's kapsalon valt onder de rubriek kapper in Heerenveen.

Sieta van Wetten is de drijvende kracht achter Sieta's kapsalon. Ze is begonnen als ambulant kapster. Maar in 2018 wilde ze meer rust en heeft ze haar klantenbestand overgedragen aan diegene die bij haar al 10 jaar in dienst was. Haar toekomst ligt in Sieta's Kapsalon.

In 2011 kreeg ze de kans om een zaak over te nemen en dat heeft ze ook met beide handen aangepakt. Het was de kapsalon waar ze vroeger zelf als meisje kwam.. Deze kans kon ze niet laten schieten omdat ze wist dat daar een nieuw pand voor zou komen. Ze heeft de zaak weer nieuw leven in gebracht. Kapster zijn is haar passie, dit is haar lust en leven.

Ze heeft veel ervaring met kinderen die een beperking hebben.

Bij haar staat het kind centraal. Naar de kapper gaan moet een feestje zijn en vooral geen strijd. Ze hebben een aparte ruimte ingericht die voorzien is van een stoere auto en een kinderzitje. Verder staat er een tv waardoor u kindje lekker zijn/haar tv programma kan kijken. Uiteraard is er voor u kind alle tijd en mag het nadien een mooie vlecht, wat gel en uiteraard een kleurtje uitzoeken. Om het geheel af te sluiten krijgt elk kindje iets lekkers mee. Als u kind voor het eerst bij de kapper komt is er voor hem of haar een knipdiploma met daarbij het eerste plukje haar. We zien u en uw kind graag in onze leuke salon.

Het team bestaat uit vijf dames die vooral zichzelf zijn, ze staan naast de mens en niet erboven. Alle behandelingen gaan in goed overleg met de klant, waarin ze eerlijk zijn en goed onderbouwd reageren.

De kapsters gaan regelmatig op diverse cursussen, zowel op het technische vlak, het knippen en alles wat bij kapster zijn komt kijken, als op het gebied van communicatie.

Het team bestaat uit zeer ervaren kapsters en jonge dynamische meiden. Ook dat maakt dat ze van alle gemakken zijn voorzien en iedere doelgroep kunnen bedienen.

Ze knippen gratis voor stichting haarwensen als u u haar wilt doneren dan knippen wij u haar gratis in model. Tevens zijn ze een erkend leerbedrijf en leiden ze kappers in wording op.

Niet voor niets is zij de leukste kapsalon van de gemeente en van Friesland geweest!!

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sieta's kapsalon uit de rubriek kapper uit Heerenveen is gevestigd aan de Sallandlaan 25 in Heerenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0513-631209.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Sieta's kapsalon zijn o.a. :