Sieta's Kapsalon in Heerenveen

Geknipt voor iedereen!

Over Sieta's Kapsalon

Sieta's Kapsalon valt onder de rubriek kapper uit Heerenveen.

Mijn naam is Sieta en ik ben het gezicht achter Sieta's Kapsalon. Bij mij in de salon is de klant koning en wij willen als team u met een tevreden gevoel de salon zien verlaten. Onze kapsalon is inmiddels al voor de 3e keer verkozen tot leukste kapsalon van de gemeente Heerenveen!

Het team van Sieta's Kapsalon bestaat uit acht enthousiaste dames die vooral zichzelf zijn en daarnaast werken wij graag in goed overleg met de klant en wij zullen hierbij uiteraard een eerlijk onderbouwd advies geven.

Heeft u geen tijd om langs te komen in onze salon of bent u om welke reden dan ook niet in staat om langs te komen dan kunnen wij ook bij u thuis komen voor een knipbeurt, wel is het belangrijk om tijdig een afspraak te maken.

Naast het knippen kunt u bij ons ook terecht voor een complete pedicurebehandeling welke wordt verzorgd door een ervaren pedicure, heeft u last van pijnlijke voeten of wilt u gewoon mooie en verzorgde voeten voor de zomer dan kunt u een afspraak maken voor een complete pedicure behandeling.

Voor meer informatie en actuele prijzen verwijs ik u graag door naar onze website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sieta's Kapsalon uit de rubriek kapper uit Heerenveen is gevestigd aan de Sallandlaan 25 in Heerenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0513-631209.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Sieta's Kapsalon zijn o.a. :