QuiVendo in Heerenveen

QuiVendo: Onderzoekend jezelf mogen zijn!

Over QuiVendo

QuiVendo valt onder de rubriek coaching uit Heerenveen.

De drijvende kracht achter QuiVendo is Jet Lammers. Jet heeft in 2017 de studie Begeleidingskunde Supervisie & Coaching afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Sindsdien is Jet werkzaam als supervisor. Jet kan als supervisor jou begeleiden bij vragen over je persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt groeien in je werk door te ontdekken wie je bent. Wanneer je weet je bent, weet je waar je staat en wat voor jou belangrijk is. Je zult in een supervisie traject leren dat je persoonlijke ontwikkeling kunt leren. Je zult hier direct profijt van hebben én de rest van je (werkzame) leven. Jet heeft in 2017 de studie Begeleidingskunde Supervisie & Coaching afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Sindsdien is Jet werkzaam als supervisor.

Jet werkt in haar praktijk QuiVendo als zelfstandig supervisor, begeleider en coach. Jet helpt jou graag om jezelf weer te kunnen zijn en onderzoekend kunt gaan leren. Je kunt tijdens het traject jezelf zijn en je eigen weg gaan. Jet sluit bij jou aan en stuur bij waar nodig.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan QuiVendo? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

QuiVendo uit de rubriek coaching uit Heerenveen is gevestigd aan de Leeuwarderstraatweg 26 in Heerenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23390073.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij QuiVendo zijn o.a. :

Nieuws van QuiVendo in Heerenveen

verzuimpreventie

verzuimpreventie

vroegtijdige begeleiding voorkomt verzuim