Minicamping Singel in Jubbega

Zoekt u een camping in een mooie omgeving? Kom dan naar Minicamping Singel!

Over Minicamping Singel

Minicamping Singel valt onder de rubriek camping in Heerenveen.

Achter de voormalige boerderij ligt een veld met 16 ruime kampeerplaatsen. Mini camping Singel is een kleine rustige camping gelegen in het hart van de Friese Wouden. Het veld wordt omringt door een boomwal, fruitbomen en bessenstruiken. Deze bieden luwte en schaduw, maar tevens genoeg doorkijk om van een landelijk uitzicht te genieten.

Kamperen is een beleving die wij aanbieden met eenvoud en respect voor het landelijk leven. Doordat we ons richten op toerkampeerders en geen seizoenplaatsen verhuren, wordt het veld goed onderhouden en is het een heerlijke beleving om met blote voeten door het gras te lopen of lekker voor de tent te picknicken. De camping is eenvoudig, netjes en ruim ingericht.

De sanitaire voorzieningen bestaan uit twee hoge toiletten, twee ruime douches voorzien van thermostaatkranen en washokje met wastafel. Wasmachine en centrifuge zijn tevens aanwezig. Een nachtemmer of een cassette toilet kunnen in een aparte ruimte geleegd worden, mits er afbreekbare toevoegingen gebruikt worden. Verder zijn er drie wastafels waar van één op kinderhoogte.

Het afvoerwater wordt namelijk niet via het riool afgevoerd, maar over het land uitgereden. Wij maken geen gebruik van muntautomaten. Daarnaast is er gelegenheid om de afwas te doen in een ruime zitruimte met boekenkasten vol leesplezier en spelletjes, een heerlijke ruimte waar kinderen zich vermaken, terwijl ouders daar afwassen.

Voor meer informatie bezoekt u onze website. http://www.singel-jubbega.nl en/of www.minicampingsingel.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Minicamping Singel uit de rubriek camping uit Heerenveen is gevestigd aan de Singel 23 in Jubbega. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13030844.

Diensten en producten voor camping

Trefwoorden die horen bij Minicamping Singel zijn o.a. :