Kledingreparatie Modres in Heerenveen

Kledingreparatie Modres: Kledingreparatie, stomerij, wasserette en gordijnen op maat.

Over Kledingreparatie Modres

Kledingreparatie Modres valt onder de rubriek kleermaker in Heerenveen.

Ali Sepet is de drijvende kracht achter Kledingreparatie Modres. Hij heeft al ruim 30 jaar ervaring als kleermaker.

Klanten kunnen hier terecht voor op maat gemaakte kleding en gordijnen en kledingreparatie. Daarnaast is er ook een stomerij en wasserette in de winkel.

Mondkapjes:

U kunt nu ook bij Kledingreparatie Modres terecht voor mondkapjes. Deze zijn te verkrijgen vanaf €2,95. Vraagt u eens naar de mogelijkheden. Voorbeelden van mondkapjes ziet u op de website terug.

Stomerij & Wasserij:

U kunt bij Kledingreparatie Modres bijna alle soorten kleding laten stomen. Alle kledingstukken worden snel en perfect voor u gereinigd, meestal binnen 24 uur. Wanneer gewenst, kan dit dezelfde dag nog.

Gordijnen op maat:

Kledingreparatie Modres maakt al jaren diverse soorten gordijnen voor verschillende doeleinden. Voor elke soort gordijn is er een passende oplossing.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en de mogelijkheden. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kledingreparatie Modres uit de rubriek kleermaker uit Heerenveen is gevestigd aan de Lindegracht 55 in Heerenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22706464.

Diensten en producten voor kleermaker

Trefwoorden die horen bij Kledingreparatie Modres zijn o.a. :