Jan Keidel Beeldmaker in Terwispel

Jan Keidel Beeldmaker gevestigd in Terwispel. Laat ook betaalbare webvideo maken.

Over Jan Keidel Beeldmaker

Jan Keidel Beeldmaker valt onder de rubriek video in Heerenveen.

Jan Keidel Beeldmaker gevestigd in Terwispel.

Videoclip Laat een eigen videoclip maken voor promotie op je website of lever deze in bij een lokale omroep. Maak een plan wat je precies wilt, en mail deze naar info@jankeidel.nl en je krijgt een vrijblijvende offerte op maat. Gewoon doen.

60 seconden De manier om je zakelijke klanten in ongeveer 60 seconden te laten zien wat de sterke punten en kwaliteiten zijn van je bedrijf. Geen lange teksten meer maar een pakkende doelgerichte boodschap, met een toegevoegde waarde dat wil je als ondernemer je klanten kunnen bieden.

Een clip van 1 minuut bestaat uit ongeveer 150 woorden deze zal worden gebruikt als script voor de filmbeelden. (Door jezelf aan te leveren) Vervolgens zal deze ingesproken worden door een professionele voice-over of alleen muziek.

De clip wordt op DVD aangeleverd en als internetbestand. Een webvideo van 60 seconden is al vanaf €290 exclusief 19% btw

Uitvaart REGISTRATIE UITVAARTEN (onderdeel van www.keyofflife.nl)

Een uitvaartplechtigheid is een gebeurtenis waar talrijke momenten plaatsvinden. Dierbare momenten die het waard zijn om herinnerd te worden en eens bij stil te staan. Een overlijden komt vaak onverwachts de nabestaanden leven in een roes tijdens de uitvaart. Een DVD registratie stelt u in de gelegenheid het afscheid ook voor afwezigen op een later tijdstip zichtbaar te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan zieken, geĆ«migreerde familieleden of jongere kinderen die door de DVD registratie een mogelijkheid hebben op een later moment (in hun leven) het rouwproces te visualiseren. • Om de uitvaart van uw geliefde of familielid in beeld en geluid vast te leggen gaan wij eerst met u in gesprek, voorop staat wat uw wensen zijn.

* Er zijn diverse mogelijkheden waarop het moment kan worden vastgelegd, en wij maken uiteraard gebruik van professionele geluid en beeldapparatuur. De uitvaart wordt deskundig en met passende terughoudendheid opgenomen. Voor ons is het belangrijk dat de DVD een waardige registratie is van het moment dat u van uw geliefde of familielid afscheid neemt.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jan Keidel Beeldmaker uit de rubriek video uit Heerenveen is gevestigd aan de De Streek 57 in Terwispel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0513-435662.

Diensten en producten voor video

Trefwoorden die horen bij Jan Keidel Beeldmaker zijn o.a. :

Nieuws van Jan Keidel Beeldmaker in Terwispel