Haptotherapie Willy Konter in Leeuwarden

Haptotherapie in Leeuwarden en Borger

Over Haptotherapie Willy Konter

Haptotherapie Willy Konter valt onder de rubriek therapeut in Heerenveen.

Ben je vastgelopen in een situatie op je werk of in je privéleven? Zit je niet lekker in je vel?

Welkom bij Haptotherapie in Leeuwarden en Borger. Ik help je graag verder in het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, bewegingsvrijheid, kracht en verbinding. Leer zorg te dragen voor een goede balans op allerlei gebieden van je leven.

Ik ben Willy Konter, Gezondheidszorg (GZ) haptotherapeut en lid van de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH). Naast mijn eigen praktijk werk ik tevens in het gezondheidscentrum te Borger. Hier ben ik op donderdagen beschikbaar. Ik begeleid mensen van alle leeftijden. Haptonomie is namelijk voor iedereen.

"Haptonomie raakt je in je gevoel, geeft verzachting aan je bestaan en helderheid in je bewustzijn."

Haptotherapie kan helpen bij psychische klachten en bij fysieke klachten van jong tot oud. Haptotherapie wordt door de meeste verzekeraars vergoed onder het kopje alternatieve geneeswijzen. Vaak krijg je een groot deel van de gemaakte kosten terug.

Wil je meer weten over haptotherapie in mijn praktijk in Leeuwarden en Borger, mijn werkwijze of wil je een afspraak maken?

Telefoon: 06 16025540 E-mail: haptotherapie.wk@hotmail.com


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Haptotherapie Willy Konter uit de rubriek therapeut uit Heerenveen is gevestigd aan de Westersingel 4 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16025540.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Haptotherapie Willy Konter zijn o.a. :