Gezins- en kindercoaching Friesland in Sneek

Begeleiding bij rouw en verlies door kanker, andere leven verkortende ziekte of scheiding.

Over Gezins- en kindercoaching Friesland

Gezins- en kindercoaching Friesland valt onder de rubriek coaching in Heerenveen.

Hulp voor kind en gezin

Je wilt het beste voor je kind, maar wanneer ga je nu op zoek naar bepaalde hulp. Je merkt dat je kind met zichzelf worstelt in bepaalde situaties, bij wie kun je dan terecht? Een psycholoog of therapeut? Als kindercoach kijk en denk ik mee en gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Ik ben gespecialiseerd in de volgende gebieden:

- Gezins- en kindercoaching; Als gezins- en kindercoach loop ik met jullie mee, samen op pad om inzichten te krijgen waarom uw kind in zijn groei of ontwikkeling vastloopt. Als gezins- en kindercoach maak ik tijdens de sessies gebruik van verschillende technieken en methoden om tot de kern te komen. Denk hierbij aan: Kids’ Skills, Helpende gedachten, POPtalk, G-cirkel en verschillende creatieve werk- en spelvormen.

- Kanker in het gezin; Kanker in het gezin gaat veelal gepaard met heftige processe. Onderzoeken, behandelingen, verwerking, verdriet, onzekerheid. Uit eigen ervaring en met behulp van kindercoaching kan ik ondersteuning bieden. Hiermee help ik jou en je kinderen deze processen te dragen.

- Rouw & Verlies; Is er iemand in uw nabijheid overleden, iemand van wie je houdt? Naast de pijn en het vedriet kan het uw hele leven op de kop zetten. Deze gevoelens verdwijnen niet zomaar. Het is een hele klus om het verlies van iemand te verweven in je verdere leven. Dit kost kracht en moed en gaat met kleine stapjes. Iedereen rouwt op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo.

Vragen of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met mij op, dan plannen we een kennismakingsgesprek in.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gezins- en kindercoaching Friesland uit de rubriek coaching uit Heerenveen is gevestigd aan de Smidsstraat 5 Unit 5 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23400178.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Gezins- en kindercoaching Friesland zijn o.a. :