Gerrit van Sinderen Orthomoleculair Therapeut in Heerenveen

Gerrit van Sinderen Orthomoleculair Therapeut | Niet de symptomen behandelen maar de oorzaken.

Over Gerrit van Sinderen Orthomoleculair Therapeut

Gerrit van Sinderen Orthomoleculair Therapeut valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Heerenveen.

Gerrit van Sinderen: specialist in het behandelen van chronische gezondheidsklachten.

Steeds meer mensen krijgen te maken met chronische ziektebeelden. Het gaat hier bijvoorbeeld om alle auto immuun- en infectieziektes zoals fibromyalgie, Post Viraal Syndroom, Lyme, reumatische klachten, darmklachten, diabetes enzovoort.

Gerrit heeft ruim 12 jaar ervaring in het behandelen en het geven van preventieve Orthomoleculair suppletie- en voedingsadvies aan cliƫnten met chronische gezondheidsklachten.

Het motto van Gerrit is: ''Niet de symptomen behandelen maar de oorzaken''.

Waarom kiezen voor Gerrit van Sinderen Orthomoleculair Therapeut? - Meer dan 12 jaar praktijkervaring in het behandelen van chronische gezondheidsklachten en het geven van suppletie-advies - 4-jarige HBO-beroepsopleiding en jaarlijkse nascholing - Lid van de MBOG en CAT , accreditatie bij zorgverzekeraars. Behandeling kan in aanmerking komen voor vergoeding. Raadpleeg hiervoor uw polis. - Goede bereikbaarheid (praktijk op loopafstand van station Heerenveen)

U kunt bij Gerrit van Sinderen Orthomoleculair Therapeut onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

- Online consult - Ortho Moleculair therapie - EAV (electroacupunctuur volgens Voll) - Bioresonantie - Kinder consulent - Darmtherapie - Holistisch inzichtelijk consult - advies op het gebied van electrosmog

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. Dit kan met de knop rechts in het menu: "Ga naar website".

U kunt ook natuurlijk ook altijd contact met de praktijk opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gerrit van Sinderen Orthomoleculair Therapeut uit de rubriek gezondheidscentrum uit Heerenveen is gevestigd aan de Fok 68 in Heerenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43705562.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Gerrit van Sinderen Orthomoleculair Therapeut zijn o.a. :