Francien Kramer Advies, Coaching, Training in Oudehaske

Francien Kramer Advies, Coaching, Training coacht sociale professionals bij werk & loopbaankeuze.

Over Francien Kramer Advies, Coaching, Training

Francien Kramer Advies, Coaching, Training valt onder de rubriek coaching uit Heerenveen.

Bent u op zoek naar iemand die u advies kan geven en kan trainen op persoonlijk gebied? Zoek dan niet langer, want dan bent u bij Francien Kramer aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor advies, coaching en training.

Bij Francien Kramer gaat u samen op zoek naar uzelf en naar de oplossingen voor uw problemen. Francien vindt het leuk om te ontdekken wat mensen moeilijk of vervelend vinden. En ze dan te helpen om een juiste oplossing te vinden. Dit doet Francien door middel van coaching en training. Francien kijkt naar waar u behoefte aan heeft en past daar haar trainingen en coachsessies ook op aan. U krijgt een individuele behandeling aangeboden.

Heeft u een vraag aan Francien Kramer of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Francien Kramer Advies, Coaching, Training uit de rubriek coaching uit Heerenveen is gevestigd aan de de vervening 45 in Oudehaske. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45454504.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Francien Kramer Advies, Coaching, Training zijn o.a. :