Esther Peeks coaching, training & advies in De Knipe

Coaching, training & advies voor een heldere blik!

Over Esther Peeks coaching, training & advies

Esther Peeks coaching, training & advies valt onder de rubriek coaching in Heerenveen.

Mijn naam is Esther Peeks.Ik ben een mensen-mens met oprechte interesse in de beweegredenen van anderen, ik heb een heldere kijk op zaken, ik stel lastige vragen, ik laat iedereen in zijn waarde en oordeel niet, ik ben een optimist, ik bemoedig, ik confronteer en kijk altijd naar mogelijkheden.In 2010 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf in coaching, training en advies.

-Coaching op het gebied van relaties, op het persoonlijke vlak of loopbaanontwikkeling. -Training en advies in het bedrijfsleven op het gebied van kwaliteitszorg en continu verbeteren.

* Persoonlijke Coaching:

Iedereen heeft in zijn leven wel eens periodes dat het allemaal niet zo lekker loopt.Vaak waait het wel over, maar het kan ook zijn dat je geen stap verder komt en dat je je vreselijk alleen voelt met je problemen. Wanneer problemen steeds terugkeren,je gesprekken met anderen steeds weer dezelfde inhoud hebben, als je merkt dat anderen genoeg beginnen te krijgen van jouw verhaal is het misschien tijd om hulp van buitenaf in te schakelen.Dan is het fijn om even met iemand te praten: je partner, een vriend, een collega of zelfs een wildvreemde.

Op voorhand kan ik niet zeggen hoe een coachingstraject eruit ziet.Ieder mens is uniek, ieder traject is uniek. Neem gerust contact met mij op voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak.

* Relatiecoaching:

Relaties zijn vaak ontzettend gecompliceerd. We passen ons gedrag vaak aan en weten dan eigenlijk niet meer wie we zelf zijn en wat we zelf willen. Dit uit zich vaak in verschillende frustraties waarvan we dan de schuld bij onze partner neerleggen. Als relatiecoach kijk ik naar deze verstrikkingen en probeer samen met jullie deze weer helder te krijgen.Op deze manier kan iedereen weer op zijn eigen benen staan. Vanuit die positie kun je beiden kijken of jullie weer willen verbinden en hoe jullie dit vorm gaan geven.

* Voetreflexmassage:

Een voetreflexmassage werkt ontspannend.Kan een preventieve werking geven doordat blokkades al kunnen worden weggewerkt voordat ze klachten veroorzaken. Voetreflexmassage kan ondersteunend werken bij allerlei klachten bij o.a Vermoeidheid, stress,slapeloosheid,darmklachten en nog veel meer. Kortom, een voetreflexmassage is altijd zinvol: om klachten te verhelpen én om klachten voor te blijven!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Esther Peeks coaching, training & advies uit de rubriek coaching uit Heerenveen is gevestigd aan de Spinner 6 in De Knipe. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14786986.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Esther Peeks coaching, training & advies zijn o.a. :

Nieuws van Esther Peeks coaching, training & advies in De Knipe

Cadeaubon voor een voet- of handreflexmassage

Cadeaubon voor een voet- of handreflexmassage

Leuk om cadeau te geven! Wie gun jij een ontspanningsmoment?