er is taart in Emmeloord

Voor elke taart een feestje

Over er is taart

er is taart valt onder de rubriek bakkerij in Heerenveen.

Hi, ik ben Wilma Olivier en sinds enkele jaren maak ik taarten. Heerlijke fondant taarten afgesmeerd met créme. Wat ooit begon met taarten maken voor de kinderen, werd er ook af en toe een taart gemaakt voor vrienden. Inmiddels is het uitgelopen op mijn eigen bedrijf: Er is Taart! Ik kan mijn creativiteit erin kwijt en ik maak zoveel mensen blij. Wat wil ik nog meer?

Indien u ook een taart wilt bestellen is het handig voor u om te weten dat u dit 2 tot 4 weken van te voren dient te doen. De taarten maken kost nu eenmaal tijd en is erg arbeidsintensief.

Heeft u toch een spoedopdracht, bel dan even. Wellicht is het dan toch nog mogelijk.

U kunt dus bij bij terecht voor taarten en cupcakes. Helemaal naar wens samen te stellen qua smaken.

De standaard vulling van een taart is een laag jam, een laag banketbakkersroom en een laag slagroom of boter crème.

Tegen meerprijs zijn andere vullingen uiteraard mogelijk! Denkt u bijvoorbeeld aan:

- aardbeienbavarois - frambozenmousse - lemoncurd - oreo crème - witte chocolade/yoghurt - chocolade mousse - Zwitserse room - Toblerone mousse - Gezouten karamel - Swiss Merengue boter crème

Andere smaken zijn wellicht mogelijk, vraag het me.

Ik maak ook Cakepops, Oreo bonbons, cake smash, cakepop ijsjes.

Kinderfeestje? Wat is er dan leuker dan je eigen taart maken op je feestje? Bijvoorbeeld een boltaart of een thema-taart, naar wens.

De feestjes worden gegeven bij mij thuis. Leeftijd: vanaf 8 jaar. Minimaal 6 kinderen. (minder kinderen kan wel, maar u betaalt wel voor 6 kinderen). Een feestje duurt zo'n 2 á 2,5 uur, dit is inclusief drinken en wat lekkers.

Wil je een taart bestellen of heb je een vraag? Een mailtje wordt op prijs gesteld! Ik zal proberen de mail z.s.m. te beantwoorden. Bij spoed is een beller sneller :)


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

er is taart uit de rubriek bakkerij uit Heerenveen is gevestigd aan de De Wadden 30 in Emmeloord. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0527-615567.

Diensten en producten voor bakkerij

Trefwoorden die horen bij er is taart zijn o.a. :