Emstyle in Sonnega

Emstyle | Nails with passion.

Over Emstyle

Emstyle valt onder de rubriek nagelstudio in Heerenveen.

Wil jij ook mooie nagels voor een speciale gelegenheid of verzorgde nagels voor dagelijks gebruik? Emstyle nails heeft het allemaal. Emstyle biedt jou een compleet pakket zoals:

- Acrylnagels

- Gelcolor

- Nail art

- Spa Manicure

Emstyle Nails is een professionele nagelstudio voor nagelstyling in Sonnega (vlakbij Wolvega). Emstyle heeft meer dan 14 jaar ervaring en gebruikt uitsluitend kwaliteitsmerken zoals INM, O.P.I. en CND. Daarmee staat Emstyle garant voor een hoge kwaliteit en een perfecte nagelbehandeling. De specialiteiten van Emstyle zijn acrylnagels, gelcolor en nailart.

Bij Emstyle kunt u ook terecht voor voetbehandelingen in de pedicure salon. De behandelingen zijn onder andere:

- Standaard pedicure

- Cosmetische pedicure

- Luxe voet spa pedicure met voetmassage

De behandelingen op afspraak zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag van 12:00 tot 21:00 uur. Behandelingen op afspraak is ook mogelijk op de avonden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Emstyle uit de rubriek nagelstudio uit Heerenveen is gevestigd aan de Sonnegaweg 19 in Sonnega. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57545253.

Diensten en producten voor nagelstudio

Trefwoorden die horen bij Emstyle zijn o.a. :