E.C.O. Inspections B.V. in Heerenveen

E.C.O. Inspections B.V. gevestigd in Heerenveen. E.C.O. Inspections is een onafhankelijke keuringsinstantie van: tankstations, vloeistofdichte vloeren, keuren van woningen.

Over E.C.O. Inspections B.V.

E.C.O. Inspections B.V. valt onder de rubriek adviesbureau in Heerenveen.

E.C.O. Inspections is een onafhankelijke keuringsinstantie van:

Tankstations: Voor alle verkooppunten van motorbrandstoffen in Nederland is E.C.O. Inspections een onafhankelijke keuringsinstantie. Wij verrichten alle periodieke inspecties en controles d.m.v. een unieke ééndagsinspectie. Onze erkende inspecteurs onderwerpen uw installaties aan een totale systeemcontrole. De inspectiedata worden direct digitaal vastgelegd en uitgeprint. Deze check-up beantwoordt aan alle officiële voorschriften en richtlijnen. Belangrijke voordelen: alles in één hand, beter te plannen, minder werkonderbreking, lagere voorrij- en loonkosten, kortom: een totaalprijs die honderden euro's voordeliger uitpakt!

Vloeistofdichte vloeren: E.C.O. Inspections bv is een, door de Raad van Accreditatie, geaccrediteerd bedrijf voor o.a. het inspecteren van vloeistofdichte voorzieningen. Ons kantoor is gevestigd in Heerenveen, het werkgebied van E.C.O. Inspections bv beperkt zich echter niet alleen tot het noorden van het land. Doordat onze inspecteurs verspreid in Nederland woonachtig zijn, hebben wij de mogelijkheid om in héél Nederland inspecties van vloeistofdichte voorzieningen uit te voeren. Door deze regionale spreiding zijn wij in staat om snel en adequaat te reageren op verzoeken van opdrachtgevers, soms al de volgende dag. Een bijkomend voordeel is dat onze inspecteurs de regio kennen en de taal van de regio spreken. E.C.O. Inspections bv beschikt over een platte organisatie, de inspecteurs werken zelfstandig en communiceren, nadat het eerste contact met onze kantoormedewerkers is gelegd, rechtstreeks met de opdrachtgevers. Voor opdrachtgevers vertaald zich dit ook uiteraard in de kosten voor de inspecties, onze voorrijkosten zijn, ten opzichte van landelijk opererende inspectiebureaus, relatief laag en ook met onze inspectietarieven kunnen we goed concurreren met andere inspectiebedrijven. Onze inspecteurs beschikken over de vereiste opleidingen en relevante praktijkervaring. Tijdens werk-overleggen en interne opleidingen worden praktijkvoorbeelden besproken, en vindt er uitwisseling van ervaringen plaats. Hierdoor zijn alle inspecteurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving, aanleg en herstel en alle overige zaken die betrekking hebben op vloeistofdichte voorzieningen. Mochten ze onverhoopt toch op een schijnbaar onoplosbaar probleem stuitten dan kan er á la minute intern om een "second-opinion" gevraagd worden. Naast het uitvoeren van visuele inspecties kunnen de inspecteurs ook beschikken over onze moderne luchttest-units voor het uitvoeren van een nader onderzoek met behulp van de dichtheidstest met lucht.

Keuren van woningen: E.C.O. Inspections: uw energieke partner Vastgoedeigenaren, makelaars, woningcorporaties en gemeenten kiezen voor E.C.O. Inspections als het om het keuren van woningen gaat. Daar zijn goede redenen voor. E.C.O. Inspections is namelijk een onafhankelijk keuringsinstituut en heeft jarenlange ervaring op het gebied van keuringen. Met als gevolg: een vlotte manier van werken en besparing op de kosten. Samenwerken met E.C.O. Inspections is al gauw 10 tot 15% voordeliger! Bovendien bent u met E.C.O. Inspections altijd verzekerd van het objectieve oordeel van een onafhankelijke keuringsinstituut.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

E.C.O. Inspections B.V. uit de rubriek adviesbureau uit Heerenveen is gevestigd aan de De Loads 3 in Heerenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0513-684577.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij E.C.O. Inspections B.V. zijn o.a. :