Babyspa de Spettertjes in Boijl

Welkom bij | Baby spa de Spettertjes

Over Babyspa de Spettertjes

Babyspa de Spettertjes valt onder de rubriek massage in Heerenveen.

Djoeke Greaves-Lord Wever is het gezicht en de drijvende kracht achter Babyspa de Spettertjes. Nadat ik 7 jaar op een kinderopvang heb mogen werken,ben ik voor een aantal jaren de zorg in gegaan. Miste het werken met kinderen en zodoende weer terug gegaan naar de kinderopvang. Toch bleef ik zoeken naar een uitdaging. Heb toen de opleiding kindercoach gevolgd en succesvol afgerond. Omdat ik het aspect baby's miste ben ik tijdens de studie terecht gekomen bij de opleiding babymassage. Deze heb ik afgerond met als toevoeging een specialisatie voor massage tijdens de kraamperiode. Hierdoor heeft het geresulteerd in een eigen babyspa, dit door mijn hart te volgen.

Ben je op zoek naar een Babyspa? Omdat je je baby lekker even wil laten ontspannen of omdat je wat ondersteuning nodig bent bij eventuele kwaaltje van je baby? Of wil je even samen met je baby in een ontspanningsbubbel door te spetteren in een babyjacuzzi? Wellicht voor een heerlijke massage of een floating? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Babyspa de Spettertjes.

Babyspa Arrangementen bij Babyspa de Spettertjes:

- Massage en Floaten | ongeveer 90 minuten

- Vriendjesdate (2 vriendjes/vriendinnetjes) | ongeveer 120 minuten

- Avondsessie Massage en Floaten (eventueel een slaap lekker massage) | ongeveer 90 minuten

- Broertje/Zusje date | ongeveer 90 minuten

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Babyspa de Spettertjes uit de rubriek massage uit Heerenveen is gevestigd aan de Kerkweg 4 in Boijl. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21143977.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Babyspa de Spettertjes zijn o.a. :